новинка
акція -45 грн

Рисочка

Оксана Шаварська
передзамовлення
430 грн 385 грн
червень
2024
  • Про книжку
  • Про автора
  • Відгуки (0)
Мова
українська
Кількість сторінок
204
ISBN
978-617-8286-95-8
Вік
дорослим
Рік видання
2024
Тип обкладинки
тверда
Дизайн
Гриця Ерде
Ілюстратор
Гриця Ерде
Розмір/формат
210х140

Про книжку:

Головна героїня твору на ім’я Рисочка мешкає в Києві — для неї це не просто місто, це мрія всього життя. Проте щось не дає їй спокою і змушує шукати себе деінде — у Львові, Берліні чи Нью-Йорку. На шляху до самопізнання героїня звертається до минулого, аби здобути відповіді на насущні питання та знайти своє місце у світі. Завдяки численним подіям та людям, які зустрічаються їй у потрібний момент, Рисочка отримує бажане, хоч це й стає для неї несподіванкою. 

У цій книжці багато Києва та любові до цього міста — читачі зможуть поблукати його вуличками, проїхатися знайомими маршрутами та навіть випити у знайомих барах. 

Ця книжка про дорослішання і здійснення дитячих мрій, постійний діалог зі своєю внутрішньою дитиною. Про пошуки себе у великому світі і намагання зрозуміти, що є справжнім щастям. Ця книжка про біль і радість, які дарує нам любов, про неприйняття, про щирість. Про те, що життя не є чорно-білим, про руйнацію стереотипів. Ця книжка про всіх, хто шукає свій дім.

Про авторку:

Оксана Шаварська — письменниця, сценаристка, блогерка. Пише книжки та сценарії для різноманітних проєктів, понад 15 років працює на українському телебаченні. Любить подорожувати, писати і людей. Так була створена її перша книжка «8000 миль самотності», яка вийшла 2020 року. 

Відгуки читачів
Авторизуйтесь, щоб залишити відгук

Немає відгуків про цей товар.

#рекомендовані

новинка
Теа Орсі
550 грн
новинка
Емілі Гокінс
600 грн
новинка
Єлизавета Половинкіна
430 грн
Ольга Захарова
500 грн
Вхід Реєстрація